120 KM/UUR SKIËN achter RACEAUTO’S op een BEVROREN racebaan 🧊 | The Grand Tour: A Scandi Flick

120 KM/UUR SKIËN achter RACEAUTO'S op een BEVROREN racebaan 🧊 | The Grand Tour: A Scandi Flick

Met rallyauto’s op een dikke laag ijs een sleeënde skiër trekken in Scandinavië? Zoiets doen alleen Clarkson, Hammond en May. Is dit het engste wat de mannen hebben meegemaakt? Abonneer nu op het YouTube kanaal ⇨ https://bit.ly/3jR2AGR

The Grand Tour Presenteert: A Scandi Flick. De jongens zijn eindelijk terug. In hun eerste autoreis na de pandemie gaan Jeremy Clarkson, Richard Hammond en James May naar de ijzige vlakten van de Scandinavische poolcirkel. Zet je schrap voor een wilde rit waarbij ze hun favoriete rallyauto’s meenemen voor een koude Grand Tour door "Europa’s laatste grote wildernis". Ze gaan op een avontuur dat ze naar naar onderzeeërbases uit de Koude Oorlog brengt en bevroren racebanen. Ze veroorzaken crashes en chaos in skiresorts terwijl ze hun zelfgemaakte huizen van de kust van Noorwegen tot de Russische grens slepen. Te zien op Prime Video!

Vond je deze video leuk? Like! 💥

Wil je meer Amazon Prime Video? Check ook de andere kanalen!
Amazon Prime Video: https://www.primevideo.com/?language=nl_NL
Instagram: https://www.instagram.com/primevideonl/
Facebook: https://www.facebook.com/PrimeVideoNL/?ref=py_c

Welkom op het Nederlandse YouTube kanaal van Amazon Prime Video Nederland! Hier vind je de nieuwste trailers, unieke video clips en YouTube video’s die je niet wilt missen. Abonneer nu op het kanaal en blijf op de hoogte!

Prime Video, de online video on demand service van Amazon, is ook in Nederland beschikbaar. Bekijk Amazon Originals en Exclusives op Amazon Prime Video. Prime-leden hebben toegang tot tv-series en films zoals The Hating Game, Alles op Tafel, Dutch Wheels, Reacher, Donnie op de Monnie en Rico: Dream Big.

Elke maandag, woensdag en vrijdag een nieuwe video om 17:00 uur.

#PrimeVideoNL #TheGrandTour #Slippen

Author: