Doedelzak spelen like a pro | James May: Our Man In Italy S2 | Prime Video NL

Doedelzak spelen like a pro | James May: Our Man In Italy S2 | Prime Video NL

James wordt door Tom voor het karretje gespannen wanneer een doedelzak band op het plein gaat optreden. Hij moét van Tom meedoen. Is James een doedelzak pro of heeft hij toch andere talenten? Abonneer nu op het YouTube kanaal ⇨ https://bit.ly/3jR2AGR

In seizoen 2 van ‘Our Man In Italy’ waagt James May zich aan een Italian job: de geschiedenis, de cultuur, het landschap, de industrie en de mensen van dit geweldige land ontdekken. Kan een stuntelige Britse knakker van middelbare leeftijd de geheimen van ‘la dolce vita’ ontdekken?

Vond je deze video leuk? Like! 💥

Wil je meer Amazon Prime Video? Check ook de andere kanalen!
Amazon Prime Video: https://www.primevideo.com/?language=nl_NL
Instagram: https://www.instagram.com/primevideonl/
Facebook: https://www.facebook.com/PrimeVideoNL/?ref=py_c

Welkom op het Nederlandse YouTube kanaal van Amazon Prime Video Nederland! Hier vind je de nieuwste trailers, unieke video clips en YouTube video’s die je niet wilt missen. Abonneer nu op het kanaal en blijf op de hoogte!

Prime Video, de online video on demand service van Amazon, is ook in Nederland beschikbaar. Bekijk Amazon Originals en Exclusives op Amazon Prime Video. Prime-leden hebben toegang tot tv-series en films zoals The Hating Game, Alles op Tafel, Dutch Wheels, Reacher, Donnie op de Monnie en Rico: Dream Big.

Elke maandag, woensdag en vrijdag een nieuwe video om 17:00 uur.

#PrimeVideoNL #JamesMay #OurManInItaly

Author: