Laat Cameron Belly’s zomerwens uitkomen? | The Summer I Turned Pretty | Prime Video NL

3 Views

Laat Cameron Belly's zomerwens uitkomen? | The Summer I Turned Pretty | Prime Video NL

Gaat Belly haar zomerwens uitkomen en wordt zij verliefd? En op wie? Is het Cameron of toch een van de Fishers? ??‍❤️‍?? Abonneer nu op het YouTube kanaal ⇨ https://bit.ly/3jR2AGR

Belly Conklin wordt bijna 16, en ze is op weg naar haar favoriete plek, Cousins Beach, waar zij elke zomer met haar familie en een vriendin van haar moeder naartoe gaat. Ze brengen daar de zomer door met de Fishers. Conrad en Jeremiah hebben Belly altijd gezien als een kind, maar Belly is het afgelopen jaar erg gegroeid, en ze heeft het gevoel dat deze zomer anders zal zijn dan de vorige. Deze zomer hoopt Belly verandering te brengen in de manier waarom Conrad en Jeremiah naar haar kijken. The Summer I Turned Pretty is gebaseerd op het boek van Jenny Han, die de bedenker en de uitvoerend producent is.

Vond je deze video leuk? Like! ?

Wil je meer Amazon Prime Video? Check ook de andere kanalen!
Amazon Prime Video: https://www.primevideo.com/?language=nl_NL
Instagram: https://www.instagram.com/primevideonl/
Facebook: https://www.facebook.com/PrimeVideoNL/?ref=py_c

Welkom op het Nederlandse YouTube kanaal van Amazon Prime Video Nederland! Hier vind je de nieuwste trailers, unieke video clips en YouTube video’s die je niet wilt missen. Abonneer nu op het kanaal en blijf op de hoogte!

Prime Video, de online video on demand service van Amazon, is ook in Nederland beschikbaar. Bekijk Amazon Originals en Exclusives op Amazon Prime Video. Prime-leden hebben toegang tot tv-series en films zoals The Hating Game, Alles op Tafel, Dutch Wheels, Reacher, Donnie op de Monnie en Rico: Dream Big.

Elke maandag, woensdag en vrijdag een nieuwe video om 17:00 uur.

#PrimeVideoNL #TheSummerITurnedPretty #Cameron