Probeer geen nieuwe vijanden te maken #TheRingsOfPower #Shorts

17 Views

Probeer geen nieuwe vijanden te maken #TheRingsOfPower #Shorts

Abonneer nu op het YouTube kanaal ⇨ https://bit.ly/3jR2AGR

Prime Video’s The Lord of the Rings: The Rings of Power brengt voor de allereerste keer de heroïsche legendes van het legendarische Tweede Tijdperk van de geschiedenis van Midden-aarde naar het scherm. Dit epische drama speelt zich duizenden jaren voor de gebeurtenissen van J.R.R. Tolkien’s The Hobbit en The Lord of the Rings af, en neemt kijkers mee naar een tijdperk waarin grote machten werden gesmeed, koninkrijken tot glorie rezen en ten onder gingen, onwaarschijnlijke helden op de proef werden gesteld, hoop aan de fijnste draadjes hing, en de grootste schurk die ooit uit Tolkiens pen vloeide, de hele wereld in duisternis dreigde te hullen. De serie begint in een tijd van relatieve vrede en volgt een groep bekende en nieuwe personages die de confrontatie aangaan met het lang gevreesde kwaad dat opnieuw zijn intrede doet in Midden-aarde. Van de donkerste diepten van de Nevelbergen, tot de majestueuze bossen van de elfenhoofdstad Lindon, tot het adembenemende eilandenrijk Númenor, tot de verste uithoeken van de kaart, deze koninkrijken en personages zullen een erfenis nalaten die nog lang na hun dood voortleeft.

Vond je deze video leuk? Like! ?

Wil je meer Amazon Prime Video? Check ook de andere kanalen!
Amazon Prime Video: https://www.primevideo.com/?language=nl_NL
Instagram: https://www.instagram.com/primevideonl/
Facebook: https://www.facebook.com/PrimeVideoNL/?ref=py_c

Welkom op het Nederlandse YouTube kanaal van Amazon Prime Video Nederland! Hier vind je de nieuwste trailers, unieke video clips en YouTube video’s die je niet wilt missen. Abonneer nu op het kanaal en blijf op de hoogte!

Prime Video, de online video on demand service van Amazon, is ook in Nederland beschikbaar. Bekijk Amazon Originals en Exclusives op Amazon Prime Video. Prime-leden hebben toegang tot tv-series en films zoals The Hating Game, Alles op Tafel, Dutch Wheels, Reacher, Donnie op de Monnie en Rico: Dream Big.

Elke maandag, woensdag en vrijdag een nieuwe video om 17:00 uur.

#PrimeVideoNL #Lordoftherings #Ringsofpower